Is het tijd voor een website? Neem dan contact met ons op.

ARB - Creations

Uw website bouwen wij!

WebsitesWij kunnen ook uw websites bouwen

Bent u opzoek naar een mooie betaalbare website, die u zelf kan onderhouden of onderhouden kan worden? Zo ja, dan bent u aan het juiste adres. ARB-Creations bouwt zowel websites voor particulieren als bedrijven. 

Wij bouwen websites, die goed vindbaar zijn voor de zoekmachines zoals Google, om er voor te zorgen dat uw toekomstige klanten u ook echt kunnen vinden. 

Wij houden van persoonlijk en bij ons bent u geen nummer. Ook nadat uw website is gebouwd, houden wij contact met u. Heeft u vragen bij het zelf onderhouden van uw website? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen wij u weer even op weg.

Iedereen heeft andere wensen en geen website is hetzelfde. Bij ons kunt u uit ruim 50 verschillende basis modellen kiezen om een indruk te krijgen. Nadat u een basis model heeft gekozen, gaan wij kijken welke kleuren het best bij uw website passen, welke indeling, foto’s en meer. Het wordt echt uw eigen website, met alle facetten die u wenst. 

De meeste websites worden door ons gebouwd, waarbij u zelf de tekst en foto’s aanlevert. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten en de meeste mensen hebben al voldoende foto’s voor hun eigen website (mits de foto’s van goede kwaliteit zijn). 

Heeft u nog geen foto’s en/of tekst en wilt u dit graag uitbesteden, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

De meeste websites zijn vanaf € 295,- excl. btw, hosting, domeinnaam, tekst en foto’s. 

Voor deze prijs heeft u een uitgebreide website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. U heeft keuze uit heel veel mogelijkheden zoals een slide-show, contact formulier, gastenboek, Twitter en Facebook modules. Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een offerte of een afspraak en dan hopen wij dat we iets moois voor u kunnen betekenen.