Is het tijd voor een website? Neem dan contact met ons op.

ARB - Creations

Uw website bouwen wij!

Tarieven


Wat kost een website

Een website is een complex product, met vele mogelijkheden. Geen enkele website is hetzelfde en het is daarom moeilijk om te zeggen, wat precies de prijs van uw website zal zijn.

Wij kunnen u wel een indicatie geven:

Eerst zullen wij met u een afspraak maken, om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden. Daarna laten wij u heel veel verschillende website modellen zien, zodat u een indicatie heeft en inspiratie opdoet. Zo kunt u makkelijker bepalen, wat u voor ogen heeft.

Daarna gaan wij uw website schetsen, om te zien of dat dit hetgeen is wat u daadwerkelijk voor ogen heeft. Vervolgens gaan wij uw template uitwerken en sturen wij u het concept model. Bent u helemaal tevreden, dan gaan wij verder om uw website online op te bouwen.

Websites bouwen wij al vanaf € 295,- excl. btw, hosting, domeinnaam, tekst en foto’s Standaard website € 295,- (prijs onder voorbehoud) kan over het volgende beschikken:

- Ontworpen template - 1 tot 6 pagina's - Facebook & Twitter geïntegreerd in uw website - contact formulier - gastenboek en wij voegen uw teksten en/of foto's toe.     

Heeft u de teksten en/of foto's al voor uw website? Zo niet, u kunt dit ook aan ons uitbesteden. Foto's van internet kunt u niet zomaar gebruiken op uw website, op foto's die u wilt gebruiken van andere zit auteursrecht, u dient schriftelijk toestemming te hebben van de auteur voor publicatie. Er zijn verschillende handige website om foto's te kopen, zoals; www.istockphoto.com en www.shutterstock.com.