Is het tijd voor een website? Neem dan contact met ons op.

ARB - Creations

Uw website bouwen wij!

Hosting & domeinnamen


Welkom bij ARB Hosting & domeinnaamen

Wij leveren domeinnamen en hosting’s in combinatie met websites. Een domeinnaam is erg belangrijk voor uw website, want mensen gaan straks via deze naam op uw website komen. Denk daarom altijd eerst goed na, welke naam bij uw website, dienst en/of product past. 

Wilt u meerdere domeinnamen en enkel één website, dan koppelen wij uw domeinnamen aan elkaar.

Wij werken samen met een bedrijf die de server van uw website 24/7 in de gaten houdt. Tenslotte moet de server altijd blijven draaien, zodat uw website altijd online vindbaar is. De meeste websites hebben genoeg aan 2 gigabyte web ruimte, mocht u meer nodig hebben, dan kan dat altijd toegevoegd worden.

Tarieven:


Domeinnamen:

.nl9,95
.com14,50
.eu14,50
.net14,50
.org14,50
.de14,50
.info14,50

Wilt u een andere domeinnaam, dat is mogelijk


Hosting:

ARB Standaard 55,-
ARB Premium 79,99
ARB Deluxe 99,99
Web ruite 2 GBWeb ruimte 4 GBWeb ruimte 10 GB
Dataverkeer FUB*Dataverkeer FUB*
Dataverkeer FUB*
E-mailadressen 2E-mailadressen 5
E-mailadressen 10


Wilt u een extra e-mailadres, neem dan contact met ons op, wij kunnen voor u ten alle tijde een nieuw of extra e-mailadres toevoegen aan uw pakket. Bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra e-mailadres € 4,95


*FUB Fair Use Policy Bestanden worden steeds groter, websites worden steeds gecompliceerder en daardoor gebruik je steeds meer dataverkeer, omdat daar op ingespeeld wordt, wordt er gebruik gemaakt van Fair Use Policy ( afgekort: FUP ) Wat is FUB? Omdat het onmogelijk is om een netwerk te hebben dat geen snelheidslimiet en datalimiet heeft kunnen we geen onbeperkt dataverkeer aanbieden. Zo hoeft u zich bij grote aantallen, onverwachte bezoekers geen zorgen te maken dat uw site plotseling niet meer bereikbaar is. Als u dusdanig teveel gebruikt dat wij het nodig vinden actie te ondernemen laten we u dit weten zodat u of wij dit in het vervolg kunnen aanpassen.

Learn More